• Acasa
  • Produse
  • Produse noi
  • Contul meu
  • Despre noi
  • Contact
Navigation

Expediere & Returnare

Expedierea comenzilor

Produsele comandate pe magazinul online, www.diralitex.ro se livreaza in toata tara prin serviciul de curierat rapid URGENT CURIER. Taxa de livrare pentru localitatile aflate in raza de actiune URGENT CURIER este de 11 RON/ PRIMUL KG/ 1 LEU PENTRU URMATOARELE KG, preturi fara TVA. Pentru livrarile efectuate in afara zonei de actiune, se percepe o taxa suplimentara de 0,7 RON fata TVA/Km fata de cel mai apropiat punct URGENT CURIER.

  • Taxa de transport va fi achitata de catre client, daca valoarea comenzii este mai mica de 800 RON, daca valoarea comenzii depaseste 800 RON, taxa de transport va fi achitata de catre furnizor.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. In cazul in care constatati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, te rugam sa verifici coletul in fata curieratului.

Programul de procesare a comenzilor online este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 16:00.

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de Luni in ordinea primirii lor.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 48 ore - 5 zile lucratoare.

Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa diralitex@gmail.com in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 - 72 ore.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate din magazinul on-line www.diralitex.ro  se pot returna, in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Aceasta prevedere se aplica doar produselor livrate prin intermediul curierului.

In conformitate cu dispozitiile art. 7 din OG 130/2000 cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 10 zile calendaristice de la data primirii produsului. in cazul denuntarii, produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator.

In conformitate cu prevederile art.8 din aceeasi ordonanta, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in depozit al produsului.

Important

Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza certificatului de garantie.

Subscribe to Newsletters