• Acasa
  • Produse
  • Produse noi
  • Contul meu
  • Despre noi
  • Contact
Navigation

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Diralitex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.diralitex.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Diralitex SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Diralitex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marciinregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Toata informatia prezentata pe site-ul Diralitex SRL este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzandfara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Diralitex SRL nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Echipa Diralitex SRL nu va fi raspunzatoare pentru: - orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site - orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.arsis.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Diralitex SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententainstantelorromanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Subscribe to Newsletters